AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü kuzu görmek

Kahve falında süslü kuzu görmek

Kahve falında süslü kuzu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kuzu gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında süslü kuzu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında süslü çeşme görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında süslü deve görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında süslü küp görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında süslü koç görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü balıklar görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında süslü çanta görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü kadın görmek büyük borçlara girmeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir