AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü çanta görmek

Kahve falında süslü çanta görmek

Kahve falında süslü çanta görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü çanta gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında süslü çanta görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında süslü balık görmek yönetici makamına oturacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kalem görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında süslü pasta görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süslü defter görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında süslü sepet görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü kedi görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında süslü tabak görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir