AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslenmiş eşek görmek

Kahve falında süslenmiş eşek görmek

Kahve falında süslenmiş eşek görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, başarısızlığa düşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslenmiş eşek gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında süslenmiş eşek görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü süs balığı görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap süsü görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında süs kuşu görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına tabir olunur.

Kahve falında süs tavuğu görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında porselen süs eşyası görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs köpeği gezdirmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir