AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs kuşu görmek

Kahve falında süs kuşu görmek

Kahve falında süs kuşu görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulur.

Kahve falında süs kuşu gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında süs kuşu görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslenmek makyaj yapmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde süslenmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında süs nar görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı süs balığı görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs fil görmek halinin iyi olduğuna, fal sahibinin işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında inek süstüğünü görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın süs görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir