AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs köpeği gezdirmek

Kahve falında süs köpeği gezdirmek

Kahve falında süs köpeği gezdirmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında süs köpeği gezdirmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında süs köpeği gezdirmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük süs köpeği görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yavru süs köpeği görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevimli süs köpeği görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında süs köpeğinin ısırdığını görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında süs köpeği almak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz süs köpeği görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında siyah süs köpeği görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir