AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs tavuğu görmek

Kahve falında süs tavuğu görmek

Kahve falında süs tavuğu görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, keyifli sohbetler edeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs tavuğu gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında süs tavuğu görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında süs balık görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulur.

Kahve falında süs yapmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında süs havuzu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Kahve falında süslenmiş at görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip süslenmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında aynada süslenmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir