AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerine makyaj yapmak

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Kahve falında göz makyaj yapmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına işarettir.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret eder.

Kahve falında göz makyajı yapmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Kahve falında göz makyajını silmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir