AnaSayfa / Genel / Kahve falında makyajı yapmak

Kahve falında makyajı yapmak

Kahve falında makyajı yapmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında erkeğe makyaj yapmak attığı her adımı düşüneceğine, güzel davetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makyajı yapmak hayal kırıklığı yaşanacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında göz makyaj yapmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hayallerinin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalettir.

Kahve falında anneye makyaj yapmak kazancının artacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı makyaj yapmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk makyaj yapmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin makyajı yapmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir