AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün için kuaföre gitmek

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında düğün için kuaföre gitmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında erkek kuaförüne gitmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kuaföre gitmek saç yaptırmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle kuaföre gitmek birlikte bazı işler yapılacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yanlış seçimler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan kuaförüne gitmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaföre gidememek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir