AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle aslan görmek

Kahve falında sürüyle aslan görmek

Kahve falında sürüyle aslan görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Kahve falında sürüyle aslan gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Kahve falında bir sürü aslan görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sürüyle aslan görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında aslan sürüsü görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hasta aslan görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında aslanın başını okşamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli aslan görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında aslanla karşılaşmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir