AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkli aslan görmek

Kahve falında beyaz renkli aslan görmek

Kahve falında beyaz renkli aslan görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli aslan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz renkli aslan görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz aslan görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz aslan yavrusu görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah beyaz renkli yılan görmek kendine olan güvenini yitireceğine, bir anda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz renkli köpek görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk elbise görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kaybettiği şeyi bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek zor günlerin sona ereceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir