AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü aslan görmek

Kahve falında bir sürü aslan görmek

Kahve falında bir sürü aslan görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü aslan gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Kahve falında aslan sürüsü görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet eder.

Kahve falında sürüyle aslan görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü aslan görmek işlerinin tutacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan ısırmak yürek yakan biri haline geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işarettir.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan taşlamak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir