AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan sürüsü görmek

Kahve falında aslan sürüsü görmek

Kahve falında aslan sürüsü görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, evlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan sürüsü gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında bir sürü aslan görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürüyle aslan görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında aslan sürüsü görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında aslan kaplan köpek görmek giden birinin geri döneceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslana saldırmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan taşlamak mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında aslanla oyun oynamak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir