AnaSayfa / Genel / Kahve falında surun üflendiğini görmek

Kahve falında surun üflendiğini görmek

Kahve falında surun üflendiğini görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında surun üflendiğini gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında surlara tırmanmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suriyeyi görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sur kapısı görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kale suru görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suriyeli görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında surlar görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sur görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir