AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürülü tarla görmek

Kahve falında sürülü tarla görmek

Kahve falında sürülü tarla görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürülü tarla gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sürülü tarla görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürülmüş tarlada yürümek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni sürülmüş tarla görmek mesleğindeki başarısının artacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlası sulamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sarı buğday tarlası görmek refah içinde yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tarla toplamak çok yorulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında tarlada bozuk para toplamak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir