AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde inek görmek

Kahve falında sürü halinde inek görmek

Kahve falında sürü halinde inek görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde inek gördüyseniz:

  • Bir plan, macera ya da projeyi istediğiniz kıvama getirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında sürü halinde inek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek onlarla ayrı düşeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret eder.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir