AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde hayvan görmek

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde hayvan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde inek görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sürü halinde kurt görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine işaret eder.

Kahve falında sürü halinde fil görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir