AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde kedi görmek

Kahve falında sürü halinde kedi görmek

Kahve falında sürü halinde kedi görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde kedi gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde inek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde balık görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde arı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek bereketin ve verimin olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir