AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde yılan görmek

Kahve falında sürü halinde yılan görmek

Kahve falında sürü halinde yılan görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek kötü işlere girmeyeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde karga görmek şaşkın olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek birçok iş kapısının açılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalettir.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir