AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde arı görmek

Kahve falında sürü halinde arı görmek

Kahve falında sürü halinde arı görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hasret ve özlem gidereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde arı gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında sürü halinde arı görmek galibiyet kazanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde hayvan görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir