AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürgüne gitmek

Kahve falında sürgüne gitmek

Kahve falında sürgüne gitmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürgüne gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında sürgüne gitmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürgün edilmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında öbür tarafa gitmek huzur ve saadet bulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığa gideceğini görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında köy gitmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle cenazeye gitmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, huzurlu, mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında haca gidememek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek hataların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir