AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürgün edilmek

Kahve falında sürgün edilmek

Kahve falında sürgün edilmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sürgün edilmek gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında sürgün edilmek yüzünün her daim güleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulur.

Kahve falında sürgüne gitmek kafasını toparlayamayacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin hareket ettiğini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takdir edildiğini görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kanguru eti görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında imamın dua ettiğini görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde et görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir