AnaSayfa / Genel / Kahve falında haca gidememek

Kahve falında haca gidememek

Kahve falında haca gidememek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hanesine bolluk geleceğine alamet eder.

Kahve falında haca gidememek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen biriyle hacca gitmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek ağlamak işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gidenleri görmek de elinin bollaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle hacca gitmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek şeytan taşlamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ailece hacca gitmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gidip geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ailecek hacca gitmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir