AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arabaya binip gitmek

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasına binip gitmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ata binip gitmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağa binip hacca gitmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandala binip gitmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir