AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sürekli sarılmak

Kahve falında birine sürekli sarılmak

Kahve falında birine sürekli sarılmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında birine sürekli sarılmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında birine sürekli sarılmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli aynı kişiye sarılmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hidayete ereceğine delalettir.

Kahve falında sürekli para bulmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle sürekli karşılaşmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birini sürekli görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli kovalanmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli araba kullanmak daha fazla rızık elde edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir