AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli koştuğunu görmek

Kahve falında sürekli koştuğunu görmek

Kahve falında sürekli koştuğunu görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli koştuğunu gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Kahve falında sürekli kovalanmak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalet görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sürekli görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli düğün görmek onun istediği yoldan gideceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir