AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında sürekli eski sevdiğini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli eski sevgilisini görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli eski eşini görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulur.

Kahve falında sürekli eski evini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski işyerini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli eski nişanlıyı görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini sürekli görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek aileyle iş yapmayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir