AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, şöhret elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Kahve falında sürekli uçurum görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli yüksekten düşmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek zor günlerden geçeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir