AnaSayfa / Genel / Kahve falında azar işittiğini görmek

Kahve falında azar işittiğini görmek

Kahve falında azar işittiğini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, zor günlerin biteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında azar işittiğini gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Kahve falında azar işittiğini görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasından azar işitmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronundan azar işitmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından azarlanmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında amirden azar işitmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir