AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasından azar işitmek

Kahve falında babasından azar işitmek

Kahve falında babasından azar işitmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında babasından azar işitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan zorluklara bir an önce müdahale edilmesi gerekebilir.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında babadan azar işitmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, parasını ve malını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasından azar işitmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneden azar işitmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden azar işitmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında azar işitmek gayrimenkul sahibi olunacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında amirden azar işitmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir