AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronundan azar işitmek

Kahve falında patronundan azar işitmek

Kahve falında patronundan azar işitmek sorunlarını bitireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendi geleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Kahve falında patronundan azar işitmek gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında patrondan azar işitmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında patronundan azar işitmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan azar işitmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında komutandan azar işitmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babadan azar işitmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amirden azar işitmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir