AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden azar işitmek

Kahve falında ölü birinden azar işitmek

Kahve falında ölü birinden azar işitmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında ölüden azar işitmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Kahve falında annesinden azar işitmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında komutandan azar işitmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmeninden azar işitmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşından azar işitmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasından azar işitmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Kahve falında amirden azar işitmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir