AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından azarlanmak

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında müdür tarafından azarlanmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet eder.

Kahve falında biri tarafından azarlanmak başarılarının çoğalacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ölü tarafından azarlanmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmen tarafından azarlanmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, uzun yıllar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir