AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametin kopmadığını görmek sermaye kaybedeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet saatini görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ortak edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet beklemek mutlu olacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopmasını beklemek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet suresi dinlemek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir