AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak işinde terfi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Değişime direnmek sorunları körükleyebilir.

Kahve falında kıyamette namaz kılmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında eşinin namaz kıldığını görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cami namaz kıldığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle namaz kılmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin namaz kıldığını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir