AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kendini okulda görmek

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Kahve falında sürekli kendini okulda gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz hızda veya pratiklikte gitmiyor olabilir.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli okula gitmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Kahve falında sürekli okul görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yapmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli ölüm görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli birini öldürmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında sürekli kavga etmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir