AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli birini öldürmek

Kahve falında sürekli birini öldürmek

Kahve falında sürekli birini öldürmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, onlara çok bağlı olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yenilenme yaşayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli birini öldürmek gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında sürekli birini öldürmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli öldüğünü görmek kazanılan paranın artacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında sürekli birilerinin öldüğünü görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli ölmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sürekli kaka yapmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli deprem görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli uçtuğunu görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir