AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli okul görmek

Kahve falında sürekli okul görmek

Kahve falında sürekli okul görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli okul gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında sürekli okula gitmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli okul görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sürekli ayrılık görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli ölmüş birini görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi sürekli görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini sürekli görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir