AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kavga etmek

Kahve falında sürekli kavga etmek

Kahve falında sürekli kavga etmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, alim insanlardan sayılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli kavga etmek gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Kahve falında sürekli kavga etmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle kavga etmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli biriyle kavga etmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı şeyleri görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli yürüdüğünü görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli küs olduğun birini görmek zamandan da kar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli öksürmek aile hayatlarını bozulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli at görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir