AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kapısını açmak

Kahve falında araba kapısını açmak

Kahve falında araba kapısını açmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Kahve falında araba kapısı açmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısını açmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan kapı açmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok kapı açmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin kapısını açmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kapı açmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir