AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli hamile olduğunu görmek

Kahve falında sürekli hamile olduğunu görmek

Kahve falında sürekli hamile olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, zorlukların aşılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Kahve falında sürekli hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında kendini sürekli hamile görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli hamile olduğunu görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yardımının olacağına yorulur.

Kahve falında sürekli savaşmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yeniden can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski eşini görmek anne baba dualarının alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek güzel ameller işleyeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli para görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli tartışmak sosyal konumunun değişeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birini sürekli görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir