AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini sürekli görmek

Kahve falında ölen birini sürekli görmek

Kahve falında ölen birini sürekli görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini sürekli gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli bir erkek görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli ağlamak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli aynı evi görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli okul görmek sorunlarının da çözüleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli korkmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli eski işyerini görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli öpmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir