AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli tartışmak

Kahve falında sürekli tartışmak

Kahve falında sürekli tartışmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli tartışmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında sürekli tartışmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla tartışmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölülerle tartışmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısıyla tartışmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneyle tartışmak duaların kabul göreceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle tartışmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir