AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli para görmek

Kahve falında sürekli para görmek

Kahve falında sürekli para görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli para gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında sürekli bozuk para görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli para görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli para bulmak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli kusmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, malında azalmaya delalettir.

Kahve falında sürekli yüzük görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli kavga etmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli kıyafet denemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir