AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sürekli uyuduğunu gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında sürekli uyuduğunu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sürekli uyumak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sürekli birinin öldüğünü görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sürekli hamile görmek mutlu olacağınıza, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli akan su görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini sürekli görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli çamaşır yıkamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir