AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli bir yerden düşmek

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, iyilik bulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük bir adım atılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Kahve falında sürekli bir yerden düşmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli yüksekten düşmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden düşmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden atlamak düşmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek hastalıklarını yeneceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir