AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli babayı görmek

Kahve falında sürekli babayı görmek

Kahve falında sürekli babayı görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, elinin darlaşacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sürekli babayı gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında sürekli ölen babayı görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli babayı görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kısmetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında ölen birini sürekli görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli birini öldürmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli kedi görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli tatlı yemek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli at görmek aksiliklerin yaşanacağına, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir