AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli at görmek

Kahve falında sürekli at görmek

Kahve falında sürekli at görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli at gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında sürekli at görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli su görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına yorulur.

Kahve falında sürekli dua okumak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli kapı açmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli aynı mekanı görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalettir.

Kahve falında sürekli kan görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli kar görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli düğün görmek zorlukların artacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir