AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek

Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek

Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli ölmüş babayı gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında sürekli ölmüş babayı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli babayı görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli ölen babayı görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sürekli at görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, can bulacağına yorulur.

Kahve falında sürekli cinlerle uğraşmak doyasıya hasret gidereceğine, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli ağlamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli bir erkek görmek geç de olsa huzura erileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli kar görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir