AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi sur görmek

Kahve falında tarihi sur görmek

Kahve falında tarihi sur görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işyerini kapatacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi sur gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Kahve falında tarihi sur görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında surlar görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek borçlarının kapacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sur görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kale sur görmek hasret gidereceğine, haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suriye görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz araba surmek yokluk nedir bilmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suriye sınırını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir